Nu ratati promotia:Trusa pentru inmormantare la numai 12 lei !!!   Leave a comment

In tandem cu eforturile guvernului pentru a ne micsora salariile si consumul, solidara noastra Biserica Ortodoxa iese pe piata cu mari reduceri la Trusa pentru inmormantare – respectiv de la 15 la 12 lei ! Eu cred ca este momentul sa achizitionati acum vara, pentru ca se aude ca iarna va fi grea, (ca si in general vremurile), si o sa fie cerere mare- se stie de pe vremea Templului, cererea mare inseamna un pret crescator !

http://www.ortodoxmall.ro/?prodID=95

In plus, se zvoneste ca (mult)preafericitul nostru Presedinte are nevoie de ceva ajutoare divine la urmatoarele alegeri, si isi va ajuta prietenul Daniel cu un decret privind inlocuirea trusei auto de prim ajutor cu cea pentru ultimul ajutor – aka inmormantare !

Asa ca e bine sa o achizitionati de pe acum, caci oricum – daca va este scris sa muriti, muriti precis, in consecinta este mult mai utila trusa pentru inmormantare decat cea de prim-ajutor ! E logic, nu ?

Va sugerez totusi sa invatati pe dinafara instructiunile de utilizare, s-ar putea sa fie dificil sa le cititi la momentul oportun,  o sa aveti mainile ocupate cu crucea, toiagul, tamaia si toate cele !

PS: Recunosc ca pentru aceasta reclama fatisa, BOR mi-a promis un comision de 0,001% din incasari ! Credeti ca e cam mic ? Pai ia sa vedem…cati v-ati declarat ortodoxi la ultimul Recensamant ? 86,7% ? Buun ! Ar fi cam 19 milioane de confesiune ortodoxa. As scoate deci vreo 228.000 ron ! Monte Carlo, Las Vegas, Thailanda, soseeeesc !

Posted 27 iunie 2011 by Liviutz in Si altele..

Tagged with , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.