Prostia face victime   Leave a comment

Anul trecut, m-a scandalizat INCREDIBILUL caz de pruncucidere savarsit de un infractor in sutana din com. Mihaileni, raionul Rascani – Rep. Moldova, pe cand savarsea arhaicul ritual al botezului. Iata aici sinistra intamplare:

Acum cateva zile, intr-o biserica din Bucuresti, un copil nevinovat a fost abuzat in acelasi mod, intrand in soc apneic, spre groaza parintilor ! Iata cum descrie situatia mama victimei:

Soțul meu a crezut că Filip s-a înecat cu apă, ca atunci când acasă a înghițit apă la băiță și a tușit, spune Andreea R., mama copilului. La botez însă, a ieșit din apă vânăt și cu ochii bulbucați. N-a mai respirat. Se auzea doar preotul care ne cerea să avem încredere în Dumnezeu, că Filip o să-și revină, dar clipele alea au fost cumplite. Mi s-au părut minute. Filip era alb, fără reacție, povesteste Andreea.

Azi dimineata la Stirile ProTv aud vesti despre un nou caz, copilul fiind salvat … de un sofer care facuse cursuri de prim ajutor !!! Si idiotul de popa dadea vina pe parinti, ca „cine stie ce pacate or fi savarsit” ! ASA ESTE, PARINTII SUNT VINOVATI, sunt vinovati de naivitatea de a parcurge aceste ritualuri barbare, in virtutea inertiei !

Fratilor, daca eram eu tatal copilului, aplicam subit Legea Talionului, jur ca il luam pe popa de ceafa si-l tineam vreo 10 minute cu capul in cristelnita (ma rog, o sa ma interesez care este recordul la stat sub apa fara costum de scafandru). Sa vedem daca o sa coboare sfintii de pe pereti si Isus de pe cruce sa-l salveze pe nenorocit !

Botezul ortodox sau tortura apei

Ma intreb, pana cand vom perpetua aceste ritualuri grotesti, venite din zorii existentei umane, pe cand toata omenirea impreuna avea mai putine cunostinte decat stie azi un scolar de gimnaziu ?

Religia crestina, in scop de prozelitism facil, a inglobat tot felul de ritualuri precrestine. Asa este si botezul, obicei venind dintr-o necesitate practica – erau destui pe vremea aceea care nu se spalau niciodata, era nevoie sa-i oblige autoritatile sa faca si ei o baie in rau sau fluviu !

Chestia cu imbaierea ritualica era practicata cu mult timp inainte de diverse secte evreiesti. Dar de atunci, am mers din rau in mai rau, caci pe vremea lui IOAN se botezau ADULTII care isi exprimau explicit aceasta dorinta, basca ca nu se jucau de-a submarinul – fiind doar stropiti cu apa !

Aceste obiceiuri existau si in religii mult mai vechi, cum este hinduismul, unde Zeul Shiva a spalat-o cu apa din Gange pe sotia lui zeita Gauri – aceasta devenind dintr-o data foarte alba. Ii putem vedea si astazi pe indieni cum se inghesuie sa spele in tulburele fluviu, doar nu costa nimic, nu-i asa ? Dar iata ca pe noi ne costa, prostia face victime !

Reclame

Posted 10 Noiembrie 2011 by Liviutz in Si altele..

Tagged with , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s