Opriti indoctrinarea religioasa a copiilor nostri !   2 comments

In secolul 21, Omul se naste liber. Nu poate fi vandut, nici macar cu voia parintilor ! Este de neiertat cum subzista obiceiul habotnic de a boteza copiii nou-nascuti impotriva vointei lor, ca un capastru pus cu japca unei persoane fara aparare, doar-doar se va inmulti turma pe care vor s-o mulga ! Va deranjeaza cumva ? Asta e termenul bisericesc, asa va considera biserica – o TURMA, probabil se refera la discernamantul dumneavoastra !

Nici macar nu se urmeaza traditie corecta, Ioan nu boteza nou-nascuti, ci adulti ! Acela avea o urma de bun-simt, nu ca urmasii rapace, care nu s-au dat in laturi de la nimic pentru a-si extinde abuziv influenta politica. Si atunci cand n-au reusit sa impuna religia pasnic, au scos sabia, au ars pe rug, au torturat, au ars carti !

Patronul spiritual al abuzurilor bisericesti

De necrezut pentru un stat laic, politicienii ne-au vandut copiii Bisericii, probabil vor sa ne faca pe toti sa ne imbulzim la cozile pupatorilor de moaste ! Evident, turma va vota cu cine indica MultPreaFericitul, spre linistea mormantala a constiintei natiei !

Era perfect democratic ca cine doreste sa i se predea ore de religie SA FACA CERERE SA I SE PREDEA RELIGIE – fie si in scoala DE STAT (secular). Dar sa fii atat de pervers incat sa renunti la bunul-simt si sa impui o asa strambatate – cvasi-obligativitatea religiei in invatamantul public, este strigator la cer ! In loc de stiinta care sa ne poarte spre viitor, copiii nostri primesc indoctrinare religioasa PE DURATA INTREGULUI CICLU DE INVATAMANT ! Modelele noastre sunt primitivii de acum mii de ani ! Si trebuie sa ceri voie ca sa nu faci religie ! Si poti sa optezi doar la inceputul anului, nu poti sa te razgandesti pe parcurs !

Primul care trebuia sa aiba o atitudine „crestineasca” de corectitudine si de respingere a prozelitismului agresiv ar fi trebuit sa fi fost chiar Patriarhul, dar prin impunerea acestui abuz a dovedit ca nu este decat UN NESIMTIT avid de putere ! Despre politicieni, ce sa mai vorbesc, astia sunt nesimtiti prin definitie, iata unul chiar aici: ––––––––––––>

Poate credeti ca exagerez utilizand cuvantul „indoctrinare”, uitati aici ce zice DEX-ul: „A ÎNDOCTRINÁ ~éz tranz. 1) A înarma cu o doctrină. 2) A iniția într-o doctrină.” De asta au copiii nostri nevoie ?

Cum poate exista o asemenea ABERATIE, sa te duci la Biologie si sa inveti despre cum se inmultesc fintele, iar ora urmatoare sa te duci la Religie sa afli ca Eva a fost facuta din coasta lui Adam !?  Sa afli de la Geografie cum a fost modelata scoarta terestra in milioane de ani si apoi la Religie sa afli ca Dumnezeu a facut Pamantul intr-o singura zi !? Sa inveti la Fizica despre legile la care se supun materia si energia iar apoi sa afli la Religie ca de fapt se supun vointei lui Dumnezeu ?!

Poate traiti cu impresia ca nu strica acolo putin religie, asa, macar de informare… Atunci traiti intr-o mare eroare, pentru ca n-ati vazut manualele de religie ! Ei bine, AFLATI ca sunt extrem de AGRESIVE in a transmite ritualurile religioase, sunt foarte exhaustive in informatii religioase, iar copiii sunt OBLIGATI sa invete pe dinafara toate balivernele de acolo, mai abitir decat la lectiile de chimie si fizica ! Multe notiuni sunt atat de aride incat par dedicate candidatilor la preotie !

Dar mai sunt si din cele foarte sugestive pentru copilasii nostri, tot la ora de religie afla ca daca pacatuiesc (= se abat de la normele bisericesti) ii ia DRACU si ii duce la sediul sau ca sa-i fiarba in cazanele cu smoala pe vecie !

Buna treaba tovarasi, dati-i inainte ca racul, se vede cu ochiul liber ca ne merge foarte bine, doar suntem rasul Europei !


Anunțuri

Posted 12 Noiembrie 2011 by Liviutz in Si altele.., Stiinta

Tagged with , , , , , , , , , ,

2 responses to “Opriti indoctrinarea religioasa a copiilor nostri !

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pastreaza postarea undeva „fierbinte”, „sus”, pe prima pagina, n-ar trebui sa se piarda in sirul „postarilor mai vechi”…

    • Multumesc de idee, dar oricat ma scandalizeaza acest abuz, totusi nu acesta este scopul principal al blogului ! Dar ar trebui totusi sa ne organizam si sa contestam reglementarile abuzive la Curtea Constitutionala si apoi la CEDO !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s