Biserica recunoaste contaminarea icoanelor   Leave a comment

In sfarsit, Biserica da semne de normalitate si se gandeste  la enoriasii care ar putea fi contaminati prin intermediul icoanelor pupate zilnic de mii de persoane din cele mai diferite medii sociale. Iata aici, poza care a zguduit azi Facebook-ul:

Atentie la ruj, s-ar putea sa vi se ceara explicatii acasa de catre consoarta !

Ca si alte multe trasnai obscurantiste ale Bisericii, ar fi de ras daca n-ar fi de plans ! Va dati seama ce sursa de infectie sunt bisericile ? Ce cohorte de virusi si bacterii haladuiesc pe icoane, pe celelalte obiecte de cult, pe mobilierul din biserica ? Ce schimburi amicale de viroze si TBC se face in aerul irespirabil al ticsitelor biserici ?

Preainteleptii prelati afirma sus si tare ca este exclus sa te imbolnavesti in biserica, ca te pazeste Sfantul Duh ! Ma fac sa-mi amintesc ca la fel de convins au sustinut si ca pamantul este plat si este centrul Universului !

Probabil peste vreo mie de ani o sa recunoasca ca virusii si bacteriile participa si ei la slujba, si o sa afiseze in fine masuri de igiena. Dupa cum se vede, au plecat deja pe acest drum, dar au inceput, in mod curios, cu rujul !

Este destul de straniu, caci eu am vazut la biserica numai babatii, cochetele doamne rujate cred mai mult in horoscop, si nu prea isi tocesc tocurile prin naos si pronaus. E drept, mai sunt si biserici in centru, acolo rujul este intr-adevar o mare problema, mai ales ca in apropiere este si magazinul Eva.

Daca ma uit mai bine, avertismentul este la persoana 1-a plural ! Te pomenesti ca era de la o manastire de maici ! Nici nu m-as mira sa se rujeze, ca am observat ca de cand si-au luat averile manastiresti inapoi, alearga maicutele la volanul unor gipane de numa-numa !

Si daca totusi este un anunt pentru enoriasi, ar fi mai potrivit sa afiseze avertismentul care era si pe usa primarului Apostu: AICI NU SE PRIMESTE MITA ! DUMNEZEU NU ARE NEVOIE DE BANII TAI – IN GENERAL EL NU PREA ARE NEVOIE DE NIMENI SI DE NIMIC !

Reclame

Posted 16 Noiembrie 2011 by Liviutz in Si altele..

Tagged with , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s