O caracatita da lectii despre Evolutie   Leave a comment

Creationistii care se straduiesc din greu sa dea si ei o replica stiintei, au o obsesie cu Darwincunostintele lor stiintifice se opresc acum 150 de ani ! Ei, dragilor, aflati ca de cand Darwin a publicat „Originea speciilor„, adica in 1859, s-au mai intamplat niste chestii prin Stiinta, ca numai Biblia nu se schimba !  (de fapt se schimba si ea, in decursul istoriei au circulat tot felul de versiuni biblice – in functie de politica bisericii).

De pilda am descoperit ADN-ul, paleontologia a coborat zeci de milioane de ani in istorie gratie datarii cu carbon, am facut sa functioneze (a se citi „sa traiasca”) primul organism cu ADN programat de om, am aratat cum au aparut caramizile vietii- aminoacizii, si nu mai avem mult pana vom fabrica prima fiinta vie din niste chimicale banale. Atunci, se va chema ca suntem o rasa de dumnezei, nu-i asa ?

Am vazut pe un portal de stiri un film dragut, care ne aminteste ca Viata a aparut in apa. Stiati, nu-i asa ? Cea mai buna dovada este ca fiintele terestre, inclusiv Omul, atunci cand au plecat si-au luat apa cu ei, practic suntem un sac cu apa ambulant !

La un moment dat in decursul evolutiei, un peste s-a adaptat partial traiului in atmosfera, probabil ca reactie la secarea periodica a arealului acvatic (exista si astazi asemenea specii de pesti !). Din acest punct,  creaturile terestre si-au luat picioarele la spinare  si au ajuns pana la noi.

Ca este asa, ne dovedeste si caracatita din clipul urmator:

Reclame

Posted 4 Decembrie 2011 by Liviutz in Si altele.., Stiinta

Tagged with , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s