O tara in degringolada   Leave a comment

A mai trecut o zi si evenimentele mi-au dat dreptate ! Romania este o tara in plina degringolada, o tara la periferia democratiei, la periferia Europei. Mai mult de atat, pare sa fie si la periferia logicii ! Orice este posibil aici – chiar si sa se ridice Ceausescu din groapa !

1. Dupa destule zile de decizia CCR, dupa multe zile de dezbateri pline de enormitati privind modul in care „se vor actualiza” Listele Electorale DUPA Referendum – zile care au coincis logic cu un picaj al leului, iata ca CCR vine in sfarsit si corecteaza enormitatea: „Vrem Listele electorale pe care s-a votat, cele care au fost deja actualizate inaintea Referendumului, conform legilor in vigoare”. „S-a inteles altfel din cauza unei erori de dictare facuta de un judecator al CCR”.

BA FRATILOR CCR-isti, voi nu sunteti normali ? Aruncati Romania in haos DIN CAUZA UNEI GRESELI DE TIPAR  – mai mult decat si-a imaginat Caragiale ?

2. Ministrul de Interne Ioan Rus mai are o urma de demnitate si vine si isi da demisia, dupa ce daduse semne evidente ca cedase presiunilor sefilor sai Ponta si Antonescu ! Declara negru pe alb ca nu poate tara MAI in ilegalitati si nu poate  ceda presiunilor – mentionandu-l explicit pe Domnul Presedinte Interimar Antonescu !

3. Iata ca onoratul nostru prim-plagiator  isi recunoaste implicit unele erori si remaniaza Guvernul la 5 posturi esentiale – dupa ce mai schimbase diletant 3 ministri la putina vreme de la investire.  Cel putin 2 schimbari sunt semnificative: la Externe il pune pe Titus Corlatean, un PSD-ist moderat, semn ca se pregateste de coabitarea cu Basescu. La Justitie pune o adversara notorie a lui Basescu (cica „este independenta”)- poate infricosat de amenintarile acestuia cu Procuratura. Ea este cea care facuse scandal la un moment dat pentru ca  – vezi doamne – Basescu schimbase culoarea fondului stemei nationale din albastru in violet. Sa vedem cum se va descurca cu presiunile europene, stiind ca aceasta este o opozanta a lui Daniel Morar si Codruta Kovesi.

In aceste vremuri de razboi politic fara precedent pornit de USL, Romania se scufunda in recesiune, toate prognozele sunt pesimiste pentru cel putin urmatoarele 6 luni. Salvati-va care mai puteti …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s