Calendar stiintific 2013   Leave a comment

Iata ca suntem in pragul lui 21 decembrie si totul pare in ordine:  Soarele s-a intrezarit printre fuioarele de ceata, adultii au plecat la serviciu, copiii la scoala, Becali la Parlament, in Australia si Noua Zeelanda N-A venit sfarsitul lumii, samd.

Parca lumea e mai putin credula, cu cat se apropia „Sfarsitul Lumii”, cu atat mai multe voci isi exprimau scepticismul (rezervat). Dar stati sa vedeti, ca n-ati inteles bine, nu era vorba de un sfarsit al Lumii ci de un nou inceput ! Nu credeti ? Uite aici si dovada:

Persoanele care nu sunt afiliate la nicio religie formeaza al treilea cel mai numeros grup din lume, dupa cel al crestinilor si cel al musulmanilor, depasindu-l pe cel al hindusilor, potrivit unui studiu dezvoltat cu ajutorul informatiilor colectate in 2010, relateaza Reuters.

Asta era vestea buna, iata si vestea proasta:

Per total, 84% dintre locuitorii lumii, estimati la 6,9 miliarde, se identifica cu o religie, potrivit studiului. Cei „neafiliati” se refera la cei care nu se identifica cu o religie, de la atei la agnostici la cei cu credinte spirituale ce nu au legatura cu o religie „oficiala”.Japonia este singura tara din lume unde cei „fara religie” sunt majoritari, reprezentand 57% din populatie.

Hmm, asta nu e de bine, se pare ca mare parte din „grupul 3” nu sunt sceptici, ci agnostici sau aderenti la alte credinte spirituale. Ei bine, pentru cei care nu s-au vindecat inca, le recomand sa consulte in fiecare zi cu incredere CALENDARUL STIINTIFIC PE ANUL 2013 !

Calendar 2013

Descarcati calendarul in format de mare rezolutie si printati in folosul elevilor si tinerilor ! Iata aici sursa ASUR:

In fine, va urez un SFARSIT FERICIT !  De an, fireste !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s