Dragos Patraru despre religie   Leave a comment

De ceva vreme m-am indragostit de Dragos Patraru (psssst ! sa nu afle nevasta-mea !).

Fata de ailalti comentatori care s-au nascut vedete dar au murit sperante, Dragos imi place maxim: fara ifose, echidistant (in sensul ca n-are nimic si pe nimeni „sfant”), acid dar cu mult bun-simt – si nu acel bun-simt care ne impiedica sa ne exprimam gandurile dezaprobatoare, ci tocmai acela care ar trebui sa ne faca sa spunem verde-n-fata toate blastamatiile conducatorilor care ne-au dus la saracie, ignoranta si coruptie.

Pacatele familiei Basescu, imobilismul lui Iohannis, minciunile lui Ponta si ale acolitilor pesedisti, fanfaronada lui Gabita Oprea zis si „interesul national”, gradina zoologica din Parlament, halul de prostire a maselor populare, fatarnicia patrafirelor bisericesti care se hranesc din ignoranta oamenilor si complicitatea cu politicienii – nimic nu-i scapa, si constat ca suntem perfect de acord in toate – parca as vorbi eu in oglinda (sic !).

Mai toate editiile au fost savuroase, si nu e vorba de can-can ci de subiecte arzatoare care ne influenteaza viata de zi cu zi. Pentru chestiunile cele mai importante, o sa-mi permit din cand in cand sa-l reiau – poate se mai schimba ceva in oamenii din tara asta. Si Dragos, baga mare omule !

Astazi, cu mare intarziere dar niciodata inoportuna, parerea unui om realist despre napasta religiei in scolile publice din Romania:

Reclame

Posted 27 iunie 2015 by Liviutz in Si altele..

Tagged with , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s