Forza, Forza – Doamna K. !!!   Leave a comment

Zilele trecute s-a mai desfasurat inca un act din aceasta piesa jalnica- zbaterile coalitiei PSD-ALDE-UDMR pentru strangularea Justitiei, prin vocea ridicolului ministru Tudorel, care, dupa atatea balbaieli, somat de sefii lui penali, si-a luat in sfarsit inima in dinti si si-a jucat rolul pentru care fusese naimit: sa-i infiga miseleste un cutit in spate procurorului-sef al DNA, LAURA CODRUTA KOVESI !

Dincolo de perdelele de fum ale televiziunilor obediente (care au cheltuit zeci de milioane in aceasta misiune mizerabila) si de interesele unora sau altora dintre „politicienii” romani (daca astia pot fi numiti politicieni) aflati in pragul puscariei, ramane un fapt clar care se vede si din avionul de Bruxelles: DNA–ul romanesc ESTE SINGURA INSTITUTIE ROMANEASCA APLAUDATA PE PLAN INTERNATIONAL, data exemplu de eficacitate de atatea ori, privita ca ideal de vecinii bulgari, basarabeni, etc.

Tone de laturi au curs in directia Doamnei K, au angajat si spioni israelieni, i-au propus pana si avansari la nivel european – doar, doar or reusi s-o clinteasca din postul ei, s-o abata de la misia ei ! Nimic n-a functionat – Doamna K. este o ardeleanca incapatanata decisa sa-si faca treaba pana la capat ! Jos palaria, Doamna K. !

Hai sa vedem, mai stiti voi vreun exemplu de functionar roman atat de dedicat ? Unul care sa reziste la post unui asemenea suvoi de minciuni, santaje, amenintari ? Si pentru ce, ce are de castigat Doamna K. din aceasta determinare in a rezista sa-si faca treaba ? NIMIC in afara de o constiinta impacata, ARE NUMAI DE PIERDUT, dar ea este printre rarisimele exemple de romani providentiali, care chiar nu accepta sa fie deturnat doar pentru ca este incomod puterii curente – cum s-a intamplat de atatea ori in istoria noastra recenta ! Ca d-aia suntem tooot la coada Europei civilizate, pentru ca multi dintre functionarii publici nu-si fac treaba, fiind doar niste pioni politici care taie frunza la caini.

Pentru ca ma regasesc intocmai in textul ei, reiau aici vorbele scrise deunazi de fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna:

Lupta cu dna K, nu este despre dna K. Este despre noi și valorile minimale intr-o societate democratica. Dna K este scutul slăbiciunii noastre, a celor care am plecat, a celor ca nu vrem sa ne întoarcem, care nu vrem sa votam, care trăim între zidurile cetății fără a ne simți parte din cetate, a celor care am ridicat propriile ziduri între noi și cetatea pervertita. Dna K nu e Mesia, e numai o femeie. Una cât mii de bărbați care au ocupat butoanele cetății. Și nu e perfecta. Căci e om. Dar e mai buna decât cei mai mulți dintre noi și decât noi toți laolaltă, căci sta stoic și duce o lupta care e a noastră, a tuturor. Și nu pleacă, scârbită, fără sa se uite înapoi. Ca mii de romani, in fiecare luna. Dna K duce lupta pentru o țara pe care conducători vremelnici au decis sa o piardă in anul centenarului ei. In rest, când cetatea va fi condusă de persoane fără rendez-vous lunar la secții penale de prin instanțele țării, putem vorbi și despre cum poate fi DNA mai bun decât este. Pana atunci e război, iar la război te alături celui care duce lupta. Acum, dna K.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.